Asistenta juridica de specialitate
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Asistenta juridica de specialitate în toate domeniile de interes ale dreptului

Asistenta juridica de specialitate

Eficienta și eficacitate maxima!

Asiguram asistenta juridica în următoarele domenii:

Despagubiri

asistență juridică privind despăgubirile datorate de către instituțiile publice și/sau private.

Drept penal

asistență juridică și reprezentare în fața organelor de cercetare penală,a instanțelor de fond și în căile de atac ordinare și extraordinare.

Dreptul muncii

reprezentare juridică în litigii de muncă privind conflictele de muncă, de interese și de drepturi..

Drept comercial

asistență juridică și reprezentare pentru înființarea și funcționarea societăților comerciale.

Drept civil

asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor judecătorești de orice grad în litigii de natură civilă.

Dreptul familiei

asistență juridică și reprezentare în litigiile privind căsătoria, filiația și protecția minorilor.

Activitatea de consultanta juridica, de reprezentare in fata instantelor de judecata, precum si orice alte activitati juridice specifice profesiei de avocat se realizeaza de catre avocatii/consilierii juridici cu care societatea noastra colaboreaza.

Image and video hosting by TinyPic
1
Clienti satisfacuti

De ce Insurance Collect?

Asistenta juridica oferita de către avocații și consilierii juridici colaboratori ai SC INSURANCE COLLECT SRL, consta în. : asistenta și reprezentare juridică în fata instantelor judecătorești. / a organelor de urmărire penala. / a autorităților cu atribuții jurisdicționale. / a notarilor publici și a executorilor judecătorești. / a organelor administrației publice și a instituțiilor publice. / precum și a altor persoane juridice, în condițiile legii. Asistenta juridica este oferita prin intermediul avocaților colaboratori. INSURANCE COLLECT are colaboratori atât cu cabinete de avocatura de renume național, cât și cu. : birouri notariale. / mediatori. / traducători autorizați. / executori judecătorești. / experți contabili. / din București, dar și din tara.

Specialiștii noștri va stau la dispoziție pentru orice problema din domeniul juridic. Astfel încât, în cel mai scurt timp posibil sa primiți un răspuns pentru a cărui corectitudine și precizie noi garantam. Iar dacă dvs. doriți demararea unei proceduri judiciare va stam alături. Societatea noastră are ca priorități. : abordarea fiecărei cauze într-o maniera profesionala și flexibila. / prevenirea unor eventuale litigii, pierderi ori sancțiuni. / protejarea intereselor clientului prin rapiditatea și eficienta soluțiilor oferite.

asistenta juridica

Procedura de asistenta juridica

Transmiterea dosarelor litigioase către societatea noastră se realizează prin e-mail,. serviciul postal sau curierat. După primirea documentelor și revizuirea acestora se semnează un contract. Contract prin care ne mandatați sa ne îngrijim de situația dvs. Toate demersurile juridice privind drepturile și interesele clintului se realizează cu acordul acestuia. Orice act de procedura se realizează numai după o comunicare prealabila către client. Demersurile juridice realizate cuprind o comunicare eficienta și transparenta către client. Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcută alături de clienții noștri. Orice plata destinata clientului se va incasa NUMAI în contul acestuia. Dacă clientul dorește retragerea unui dosar aflat în lucru la SC INSURANCE COLLECT, nu se percepe niciun onorariu de retragere. Onorariile sunt stabilite în funcție de dificultatea, amploarea sau durata cazului dumneavoastră. Onorariile se stabilesc în mod liber între Insurance Collect și client

Contactați-ne pentru o rezolvare rapida și simpla a problemei dvs.

0741.624.683

Str. Sfânta Vineri, nr. 24, Complex Unirea 2, Corp B