Contestatie la executare
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Contestatie la executare – Anularea executării silite

CONTESTATIE LA EXECUTARE

Contestatie la executare reprezinta mijlocul prin care debitorul se poate apăra împotriva abuzurilor săvârșite de societățile de recuperări de creanțe.

Ești executat silit de către o societate de recuperări de creanțe? Nu în toate cazurile executarea îndeplinește condițiile legale!

De cele mai multe ori în practica executările silite conțin acte procedurale săvârșite cu nerespectarea dispozițiilor legale.

Contestatie la executare silita - castigata împotriva recuperatorilor de creanțe. Asiguram reprezentarea in orice zona din Romania.

CONTESTATIE LA EXECUTARE ABUZIVA

Modalitatea de lucru

prezentare

Este necesara prezentarea situației de fapt cu care va confruntați. Aceasta discuție prealabila se poate realiza la sediul nostru, prin email sau telefon.

Analiza

Efectuarea unui atente analize asupra actelor efectuate fata de dvs. și identificarea viciilor, neregulilor sau a încălcării dispozițiilor legale ori, după caz, de procedura.

Dispozitie

Apărarea intereselor dvs. prin intermediul profesioniștilor noștri și a avocaților colaboratori, formularea contestatie la executare.

Despre noi

contestatie la executare

Experienta

Experienta desăvârșită în procesele câștigate împotriva firmelor de recuperări creanțe. Loialitatea și implicarea în cauzele încredințate de către cei e care ii reprezentam.

Servicii

Serviciile oferite sunt complete, la costuri rezonabile și profesioniste. Serviciile noastre sunt bazate pe onestitate, transparenta și corectitudine.

Scapa de plata datoriilor

Creșterea semnificativa în ultimii ani executărilor silite necesita expertiza unui specialist în domeniu. Exista posibilitatea reala de a evita o executare abuziva.

Acoperire nationala

Venim cu soluții legislative și asiguram reprezentarea clienților noștri în orice zona din România.

Daca sunteți executat silit trebuie sa apelați la un specialist în domeniu. PUTEȚI SCAPĂ DE PLATA DATORIILOR pentru care sunteți executat silit. O parte din executările silite realizate de către firmele de recuperări creanțe conțin nenumărate neregularități. Avem o importanta experienta în domeniu executorilor silite pe care o punem în sprijinul dvs.