Despăgubiri victime accidente rutiere - Vătămare corporala și deces!
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Despăgubiri victime accidente rutiere

Despăgubiri victime accidente rutiere

Asiguram consultanta în întocmirea dosarului de dauna. Asistenta în negocierea despăgubirilor. Reprezentare în fata tuturor instantelor de judecata, inclusiv în executarea silita. Suntem alături de dumneavoastră pana va intra banii în cont!

despăgubiri

Suntem o societate specializata în obtinerea de despăgubiri pentru victimelor accidentelor rutiere. Precum și pentru persoanele prejudiciate în urma unui accident rutier. Va oferim gratuit consultanta juridica, informații utile, soluții juridice. Va îndrumam în vederea încasării banilor la care aveți dreptul, cu titlu de despăgubiri. Despăgubiri ce reprezinta daune morale și materiale. Societatea noastră va sta la dispoziție cu oferte de asistenta și reprezentare juridica pentru recuperări de daune din accidente auto. Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcuta alături de clienții noștri.

despăgubiri

Dacă ești victima unui accident în care ai suferit o vătămare corporala, ori dacă ești soțul supraviețuitor. /mama. /tatăl. /fratele persoanei decedate, ce a fost victima unui accident rutier te putem ajuta primești despăgubirea materiale și. /sau morale la care ai dreptul.

Te ajutam sa obții despăgubiri ca urmare a suferinței încercate

Luptam împotriva conduitei necorespunzătoare a firmelor de asigurări. Va asistam cu toată priceperea și experiența de care dispunem. Daca negocierile nu se finalizează în avantajul clienților noștri, suntem gata de lupta în instantele de judecata.
despagubiri rca
despăgubiri

Obiectivul asigurării de răspundere civila auto- R.C.A este de a garanta despăgubirea victimelor accidentelor rutiere. Existenta polițe de asigurare constituie fundamentul principal al obtinerii de despăgubiri. Chiar în lipsa unui contract de asigurare orice victima a unui accident rutier va primi o despăgubire de la Fondul de Protecție a Victimelor Străzii. (In cazul în care autovehiculul este înmatriculat sau staționează în mod obișnuit în Romania.) .Sau de la Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din Romania. (în situația în care autovehiculul este înmatriculat în străinătate). Dacă ați fost implicat într-un accident auto produs din vina altcuiva, sunteți îndreptățit sa solicitați despăgubiri.

Despăgubiri materiale

Orice fapta a omului, care cauzează altuia un prejudiciu, este obligat sa-l repare. Pierderea materiala suferita poate proveni dintr-o diminuare a valorilor active din patrimoniu. Sau dintr-un beneficiu nerealizat care ar fi intervenit dacă nu s-ar fi săvârșit fapta ilicita. Prejudiciul material poate fi un beneficiu sau un câștig nerealizat, putând fi probat cu documente justificative. Prejudiciul patrimonial al persoanelor fizice poate fi un câștig nerealizat a veniturilor din munca. Sunteți îndreptățit sa beneficiați de despăgubiri, dacă ați fost victima unui accident rutier. Ocazie cu care ați efectuat cheltuieli spitalicești, de transport, de înmormântare, etc.

Despăgubiri morale

Acestea sunt o consecința a prejudiciului cauzat unei persoane și constau în suferințe de ordin psihic. Nu se pot acorda despăgubiri materiale pentru daune morale. Deoarece durerea sufleteasca este incompatibila cu un echivalent bănesc. Se acorda compensații materiale acelor persoane ale căror posibilități de viata familiala și sociala au fost alterate. Produse ca urmare a faptelor ilicite săvârșite de alte persoane. Aceste compensații sunt destinate sa creeze condiții de viata care sa aline într-o oarecare măsura suferințele psihice ale victimei.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactați!