Recuperarea despăgubirilor de la asigurătorul auto RCA
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Recuperarea despăgubirilor de la asigurătorul auto RCA

Obținerea despăgubirilor datorate de asigurătorul RCA

Dispunem de o relevanta experiență în analiza și instrumentarea despăgubirilor datorate de asigurătorul RCA. Experiență ce privește și problemele juridice reclamate de instrumentarea/plata dosarelor de dauna. Va ajutam cu sfaturi și informații competente privind plata despăgubirilor acordate victimelor. Consultanta și asistenta juridica este oferita de Insurance Collect privind. :exercitarea dreptului la reparațiune pentru daune materiale-morale rezultate în urma accidentelor auto. Echipa noastră este formata numai din profesioniști în domeniu. Profesioniști care oferă soluții adaptate nevoilor clienților. Asiguram asistenta juridica la redactarea cererilor, acțiunilor în domeniul dreptului asigurărilor.

  • Specialiștii nostrii vă vor proteja drepturile și vor lupta pentru obținerea despăgubirilor pe care le meritați cu revendicarea vătămării
  • Vătămarea corporală și decesul reprezinta punctul central al societății noastre. Noi nu facem doar discuții despre reprezentarea clienților răniți.
  • Când aveți nevoie de reprezentare juridica în vederea obținerii despăgubirilor - aveți nevoie de un specialist cu o vasta experiența în materie de asigurări.
  • Dacă ați fost rănit din neglijență într-un accident de mașină sau camion, trebuie sa aveți un specialist puternic pe partea dumneavoastră.
  • Vă vom ajuta la fiecare pas, colaborând cu medicii și cu alți experți medicali, pentru a determina gradul de vătămare și modul în care va afecta restul vieții
  • Echipa noastră va lucra cu experți în reconstrucția accidentelor pentru a determina cauza accidentului și unde se află greșeala. Vom urmări fiecare cale de compensare a prejudiciului în numele dvs.
  • Dacă ați fost rănit într-un accident auto, specialiștii noștri vă vor ajuta să primiți despăgubirile pe care le meritați. Pentru a programa o consultare gratuită, sunați la numărul 0741.624.683 sau contactați-ne online
victima unui accident rutier

Relațiile cu clienții noștri sunt bazate pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate și confidențialitate.

Raporturile dintre noi și clienți sunt guvernate de un contract de mandat pentru recuperarea creanțelor.

Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcută alături de clienții noștri.

Pentru o oferta personalizata pentru activitatea de recuperare/încasare a despăgubirilor, va rugam sa ne contactați.

Comision de succes variabil și negociabil, plătit numai în momentul atingerii obiectivului propus

Daca ești victima unui accident și ai suferit daune morale materiale sau vătămări corporale te putem ajuta

Promovam și apăram interese clienților în cazul deceselor sau a vătămărilor corporale survenite în urma accidentelor auto. Asiguram o lupta continua privind recuperarea despăgubirilor datorate de asigurător. Avem experimenta și resursele necesare de a va reprezenta împotriva societăților de asigurări. Parcurgem toate procedurile extrajudiciare și judiciare pentru ca dvs. sa primiți despăgubirile materiale și morale la care ai dreptul.

Daca ești victima unui accident rutier ori dacă ești soțul supraviețuitor, mama, tatăl ori fratele persoanei decedate. :Insurance Collect este societatea specializata în obținerea despăgubirilor la care ai dreptul. Te ajutam sa primești banii la care ai dreptul. Echipa noastră de profesioniști iți oferă, în mod gratuit, informații, soluții practice și sfaturi utile.