Victima unui accident rutier? Despăgubiri ca urmare a suferinței încercate
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Victima unui accident rutier? Despăgubiri ca urmare a suferinței încercate

Victima unui accident rutier?

 

Condiții de verificare

Dacă ați fost victima unui accident rutier produs din vina altcuiva, sunteți îndreptățit să solicitați despăgubiri pentru prejudiciul suferit. Suntem o societate specializata în obținerea de despăgubiri pentru victimelor accidentelor rutiere.
Va oferim gratuit consultanta juridica, informații utile, soluții juridice. Va îndrumam în vederea încasării banilor la care aveți dreptul, cu titlu de despăgubiri. Despăgubiri ce reprezinta daune morale și materiale. Societatea noastră va sta la dispoziție cu oferte de asistenta și reprezentare juridica pentru recuperări de daune din accidente auto. Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcuta alături de clienții noștri.

INSURANCE COLLECT

Nu există nicio taxă/plata dacă nu câștigăm.

148 de litigii active

Avem înregistrate la instantele din Romania peste 137 de litigii care au ca obiect vătămare corporala, deces ori daune materiale.

Despăgubiri civile

Datorită performanțelor și experienței obținute de-a lungul timpului, îți garantăm obţinerea despăgubirii maxime la care ai dreptul.

De ce Insurance Collect?

Societate specializata în despăgubiri datorate către victima unui accident rutier. Echipa cu experiență formata din specialiști în despăgubiri.

victima unui accident rutier

DESPĂGUBIRI PENTRU VICTIMA UNUI ACCIDENTE RUTIER

Asiguram consultanta în întocmirea dosarului de dauna. Asistenta în negocierea despăgubirilor. Reprezentare în fata tuturor instantelor de judecata, inclusiv în executarea silita. Suntem alături de dumneavoastră pana va intra banii în cont!

Dacă ești victima unui accident rutier în care ai suferit o vătămare corporala, ori dacă ești soțul supraviețuitor. /mama. /tatăl. /fratele persoanei decedate, ce a fost victima unui accident rutier te putem ajuta primești despăgubirea materiale și. /sau morale la care ai dreptul.

Te ajutam sa obții despăgubiri ca urmare a suferinței încercate

Va asistam în toate dosarele deschise în legătura cu prejudiciul dvs. dauna, urmărire penala, prima instanta, apel, recurs, executare silita! Consultanta este gratuita!

Percepem un onorariu sub forma de onorariu de succes, recuperabil de la societățile de asigurări. Dvs. plătiți atunci când încasați despăgubirile. Onorariul nostru este plătit tot de asigurător.

Promovam și apăram interese clienților în cazul deceselor sau a vătămărilor corporale survenite în urma accidentelor auto. Asiguram o lupta continua privind recuperarea despăgubirilor datorate de asigurător. Avem experimenta și resursele necesare de a va reprezenta împotriva societăților de asigurări. Parcurgem toate procedurile extrajudiciare și judiciare pentru ca dvs. sa primiți despăgubirile materiale și morale la care ai dreptul.

Despăgubiri