La secțiunea de Contact
Recuperari Asigurari - Insurance Collect

Contact Insurance Collect

Contact Insurance Collect

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții profesioniste adaptate nevoilor acestora. Consultanță și Asistență juridica privind exercitarea dreptului la reparațiune pentru daune materiale și morale rezultate în urma accidentelor auto.

Contact Insurance Collect

Ne puteți contacta direct sau folosind formularul de contact rapid de jos:

  • 0741.624.683
  • 0736.979.944
  • contact@recuperari-asigurari.ro
  • Consultanta și Asistenta juridica privind exercitarea dreptului la reparațiune. Drept născut ca urmare a unui accident auto.
  • Reprezentare și asistenta juridica persoanelor prejudiciate material sau. /și moral prin vătămare corporala în fata asigurătorului și în fata instantelor judecătorești competente.
  • Reprezentare și asistenta juridica a persoanelor prejudiciate prin neexecutarea. executarea tardiva a unui contract de asigurare de răspundere civila. neexecutarea unui contract de asigurare de răspundere civila auto pe teritoriul României (RCA). Si în străinătate (sistem “Carte Verde”) sau a unui contract de asigurare CASCO.
  • Consultații privind interpretarea juridica a diferitelor polițe de asigurare.
  • Consultanta, asistenta juridica și/sau redactarea cererilor. actelor/acțiunilor în domeniul dreptului asigurărilor.
  • Reprezentare juridica acordata persoanelor fizice sau juridice asigurate în caz de neexecutare. executare necorespunzătoare sau tardiva a obligațiilor izvorâte din contractele de asigurare.
  • Relațiile cu clienții noștri sunt bazate pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate și confidențialitate. Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcută alături de clienții noștri.

Oferim servicii complete de:

Oferim consultanta juridica gratuita și te ajutam sa iți cunoști drepturile. Aveți nevoie de prezenta noastră pentru despăgubirile ce vi se cuvin. Nu trebuie sa renunțați cu ușurința la despăgubirile ce se acorda în cazul accidentelor auto.

Practicam un comision de succes variabil și negociabil ce va fi plătit numai în momentul atingerii obiectivului propus.

Nivelul comisioanelor depinde de negocierile care au loc intre noi și dumneavoastră

Primiți de la noi sfaturi și informații competente privind despăgubirile ce se acorda victimelor accidentelor. Dumneavoastră chiar aveți dreptul sa primiți despăgubiri ca urmare a accidentului suferit. Tot ce trebuie sa faceți este sa accesați secțiunea de contact Insurance Collect.

Relațiile cu clienții noștri sunt bazate pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate și confidențialitate.

Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcută alături de clienții noștri.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa accesați secțiunea de contact Insurance Collect.

Contact Insurance Collect

 

Condiții de verificare

Formularul de contact prin e-mail nu creează o relație contractuala. Toate informațiile conținute în formularele de contact și e-mailurile dvs. sunt și vor fi tratate ca privilegii și confidențialitate și nu vor fi niciodată difuzate și nici divulgate niciunei persoane sau entități fără permisiunea expresa a dvs.

În majoritatea cazurilor, veți primi un răspuns în 48 de ore.